Palautus- ja hyvityskäytäntö

Palautusoikeus

Me leggingsit.fi:ssä haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostoksiisi. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, sinulla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa toimituspäivästä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäispakkauksessaan.

Palautusmenettely

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen contact@leggingsit.fi ja ilmoita palautusaikeestasi. Liitä viestiin tilausnumerosi ja palautettavien tuotteiden tiedot.
  2. Saat meiltä palautusohjeet ja palautusosoitteen.
  3. Pakkaa tuote huolellisesti ja lähetä se meille annettuun osoitteeseen. Huomioithan, että vastaat itse palautuskustannuksista, ellei tuotteessa ole ollut virhettä tai se ei vastannut tilaustasi.
  4. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen, käsittelemme hyvityksesi. Hyvitys suoritetaan alkuperäisellä maksutavalla mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

Vaihto

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, suosittelemme palauttamaan alkuperäisen tuotteen ja tekemään uuden tilauksen haluamastasi tuotteesta verkkokauppamme kautta.

Vialliset tai virheelliset tuotteet

Jos olet vastaanottanut viallisen tai virheellisen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen contact@leggingsit.fi. Korvaamme viallisen tai virheellisen tuotteen ilman lisäkustannuksia sinulle.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää palautus- tai hyvityskäytännöstämme, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen contact@leggingsit.fi.

Kiitos, että valitsit leggingsit.fi:n!