Käyttöehdot

Käyttöehdot

Tervetuloa verkkosivustollemme, leggingsit.fi. Nämä käyttöehdot määrittelevät ehtoja ja sääntöjä verkkosivustomme käytölle.

1. Soveltamisala

Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston leggingsit.fi käyttäjiä. Sivuston käyttäminen edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä. Jos et hyväksy näitä ehtoja, sinun tulee lopettaa sivuston käyttö välittömästi.

2. Immateriaalioikeudet

Sivuston leggingsit.fi sisältö, mukaan lukien teksti, grafiikka, logot ja kuvat, on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja kansainvälisillä sopimuksilla. Sisällön luvaton käyttö on kielletty.

3. Käyttäjän vastuu

Käyttäjänä sitoudut olemaan käyttämättä sivustoa laittomiin tai sopimattomiin tarkoituksiin. Vastuu sivuston käytöstä ja sen seurauksista on yksinomaan käyttäjällä.

4. Vastuuvapauslauseke

Sivuston leggingsit.fi ylläpitäjät eivät takaa sivuston sisällön täydellisyyttä tai tarkkuutta. Emme ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat sivuston käytöstä.

5. Muutokset käyttöehtoihin

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin käyttöehtoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Käyttäjänä on vastuullasi tarkistaa nämä ehdot säännöllisesti muutosten varalta.

6. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat, jotka liittyvät näihin ehtoihin tai sivuston käyttöön, pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla. Jos neuvotteluratkaisuun ei päästä, riidat ratkaistaan Suomen tuomioistuimissa.

7. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista tai sivuston käytöstä, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: contact@leggingsit.fi.